De cursussen die we kunnen verzorgen zijn:

Theorie bromfiets voor rijbewijs categorie Am, theorie motor voor rijbewijs categorie A, theorie auto voor rijbewijs categorie B,

Ik verzorg de cursussen met lesstof uit MasterDrive van Verjo of het lesmateriaal van VekaBest. We horen graag welk systeem uw voorkeur heeft.

Theorie voor de auto

De theorie is een noodzakelijk onderdeel van de rijopleiding want de verkeersregels zijn de basis voor de praktijk. Om ervoor te zorgen dat je de theorie eigen kan maken, op een manier die bij jou past, kan je kiezen voor individuele les of in een groep. Theorieles, vakdiploma en nascholing kan op elke gewenste locatie worden gegeven. Als u de theorie niet goed kent, kunt u niet veilig deelnemen aan het verkeer. Verkeersregels veranderen elk jaar, u moet dus op de hoogte blijven. Daar help ik u ook graag mee.

Basis kwalificatie code95 voor rijbewijs categorie C en D

Als u als beroepschauffeur een vrachtauto en/of bus wilt gaan besturen, moet u de code95 basiskwalificatie halen.
Nadat u bent geslaagd voor de examens en toetsen, laat u de code95 op uw rijbewijs bijschrijven. De basiskwalificatie is 5 jaar geldig.

Ook deze cursussen kunnen wij verzorgen met lesstof in MasterDrive van Verjo of het lesmateriaal van VekaBest. We horen graag welk systeem uw voorkeur heeft.

Hoe behaald u de basiskwalificatie? Lees verder…..

Nascholing code95.

Nadat u de basiskwalificatie code95 hebt behaald moet u in 5 jaar 35 uur nascholing volgen om aantoonbaar vakbekwaam te blijven. Wilt u weten welke cursussen u daarvoor kunt volgen, lees verder….

Opleiding VCA.

VCA is één van de opleidingen die wij geven, VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Lees verder….

Opleidingen die wij ook voor u kunnen verzorgen zijn:

Vakdiploma NIWO vergunning (transportondernemer en busondernemer)

Awareness medewerker gevaarlijke stoffen

Vakbekwaamheid gevaarlijke stoffen