DON Opleidingen heeft zelf een groot aantal eigen instructeurs en docenten. In verband met de sterke groei en specifieke aanvragen vanuit klanten werken wij daarnaast ook samen met inhuurdocenten.

Vanuit DON Opleidingen staan we voor kwaliteit, zodoende maken wij veelvuldig gebruik van de diensten van Marcel van Vliet. Marcel heeft enorm veel vakkennis, kan bijzonder veel opleidingen verzorgen, is communicatief sterk en altijd vriendelijk.

Wij werken al vele jaren uitstekend samen met Marcel en hopen dat ook nog vele jaren te kunnen doen. Marcel, ga zo door!

Met vriendelijke groet,

Bart Bekkers

Operationeel directeur

Wij maken de laatste 4 jaar met veel plezier gebruik van de diensten van Marcel. In het begin voornamelijk voor de praktijk van code 95, later voornamelijk voor theoretische cursussen. De ervaringen zijn positief, het is makkelijk met Marcel duidelijke afspraken te maken en deze komt hij ook na. Marcel wordt regelmatig ingezet op incompany cursussen, en is daarbij een uitstekende vertegenwoordiging van ons bedrijf. Daarbij staat hij altijd open voor feedback, en is hij flexibel om met onverwachte omstandigheden om te gaan. Kortom, wij hopen in de toekomst nog veel samen te werken met Marcel

Groet, Nick