Auto

Van Vliet actiepakket en flex-lessen

 

Wij bieden je een uniek actiepakket dat jij helemaal naar wens kunt uitbreiden met bijvoorbeeld extra losse lessen, een tussentijdse toets of een online theoriecursus. Je kunt ons actiepakket ook uitbreiden met onze theoriecursus!

Flex-lessen
Je bepaalt zelf de duur van je rijlessen, ook als je kiest voor ons actiepakket. Je hebt hierbij keuze uit 60 minuten, 90 minuten of 120 minuten. Het is maar net wat jou uitkomt en we halen je op waar jij dat wilt, Almere tot Hilversum!
 
Spoedopleiding 10 – 14 dagen
Kan het voor jou niet snel genoeg gaan? Dan is onze spoedopleiding de uitkomst voor jou! Je start met eerst met een intest. Na deze intest van 90 minuten weet je meteen hoeveel rijlessen je nodig hebt en wat de kosten zijn om zo snel mogelijk je rijbewijs te gaan behalen. De intest kost € 75,-.
 
Gratis proefles
Wij nodigen je graag uit voor een gratis proefles van 60 minuten waarbij wij je ophalen waar jou dat uitkomt of het nou omgeving Almere of 't Gooi is. Meld je hier direct aan.

- Betaling in termijnen mogelijk - Direct starten (geen wachtlijst)
- Al ruim 15 jaar ervaring - Lessen van 60 minuten zijn ook 60 minuten
- Aangesloten bij het BOVAG garantiefonds - Rijles op avonden en zaterdagen
- Hoog slagingspercentage - Altijd dezelfde instructeur

Autorijles.

Wil je graag rustig aan je rijbewijs halen? Volg dan je rijlessen bij een BOVAG rijschool, die garant staat voor een betrouwbaarheid, kwaliteit en een hoog slagingspercentage. Kies je voor autorijles gegeven door Van Vliet Verkeersopleidingen, dan krijg je die garantie. Een betrouwbare rij-instructeur die rijlessen van een hoge kwaliteit geeft, waarbij plezier van de leerling voorop staat. Het resultaat is een hoge slagingskans en met veel plezier bereikt.

bel of app: 06-27843356 of mail: info@vanvlietverkeersopleidingen.nl

Waarom kies je voor Van Vliet

Al veel bestuurders gingen je voor met hun eerste rijles. Met al ruim 15 jaar ervaring in Almere en ’t Gooi behalen leerlingen uit onder andere Bussum, Laren, Blaricum en Huizen dat roze pasje. Ben jij de volgende? Bij ons kun je zowel in pakketten als in losse autorijlessen je rijbewijs halen.

Veiligheid, maatwerk en flexibiliteit staan bij Van Vliet Verkeersopleidingen voorop. Les jij liever op zaterdag of in de avonduren? Samen met jou kijken we naar wat de beste manier is om je autorijbewijs te halen. Daarnaast bieden wij: 

  • Goede rijlessen en theoriecursussen
  • RIS opleiding
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • De mogelijkheid om direct te beginnen
  • Rijlessen van 60 minuten
  • Opleidingen op maat: zo snel mogelijk maar ook met rij-angst, Autisme of AD(H)D
  • De mogelijkheid om gespreid te betalen

PROEFLES 

Ben jij geïnteresseerd in een proefles? Boek snel je proefles bij Van Vliet Verkeersopleidingen en ontvang advies op maat, zodat we het perfecte pakket voor jou kunnen samenstellen. bel voor een afspraak 0627843356 of stuur een e-mail naar info@vanvlietverkeersopleidingen.nl