• darkblurbg
    Zet jij de eerste stap?
    Zetten we samen de stappen naar code95

Code 95 nascholing

In 2009 werd de verplichte Nascholing Chauffeurs Code 95 ingevoerd. Eerst voor de buschauffeurs en een jaar later voor de vrachtauto chauffeurs. Elke chauffeur moet nu iedere vijf jaar 35 uur verplichte nascholing volgen. Dit betekent dat personen die het bus rijbewijs hebben voor september 2015 en die een vrachtwagenrijbewijs hebben vóór september 2016 de tijd hadden, maar vanaf nu ook elke vijf jaar de verplichte nascholing moeten volgen. Voor iedereen die het vrachtwagenrijbewijs na september 2009 heeft gehaald, gold deze regel al.

Nascholing Van Vliet Verkeersopleidingen

Bij Van Vliet Verkeersopleidingen kun je diverse nascholing cursussen volgen om te voldoen aan de Nascholing Chauffeurs Code 95. Deze cursussen zijn:

Lading zekeren
Naam en faam
Verhoging verkeersveiligheid
Wet- en regelgeving
Economisch rijden
VCA
Communicatieve en sociale vaardigheden
Leefstijl
Fysieke belasting
Digitale tachograaf en boordcomputers
Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur
Verkeerseducatie

Nascholing code95 theoriecursus €50,00 per persoon/ per dag.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door te bellen 06-27843356 of stuur een e-mail naar info@vanvlietverkeersopleidingen.nl.

ZONDER CODE 95

Sinds september 2016 dient iedere beroepschauffeur in Europa te voldoen aan de Code95 verplichtingen. Wie niet is nageschoold, mag het beroep niet meer uitoefenen. Zorg dus dat je een bijscholing boekt bij Van Vliet, dan zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk voldoet aan de Code95 verplichtingen. Zo kun je zonder problemen je beroep blijven uitoefenen op de weg.