De theorie leren zonder het volgen van een theoriecursus is bijna niet meer mogelijk. Een theoriecursus volgen is dus een goede manier om je voor te bereiden op het theorie-examen. Verzeker jezelf van een hoge slagingskans en sla deze slag.
Als je wilt deelnemen, moet je 16 jaar of ouder zijn en een geldig identiteitsbewijs meebrengen naar Van Vliet Verkeersopleidingen. Theorie leren bij onze verkeersschool in Almere, gevolgd door een examen bij het CBR en daarna kan je op naar het rijbewijs.

Voordelen Van Vliet Verkeersopleidingen: theorie

Een theoriecursus gegeven door Van Vliet Verkeersopleidingen: theorie leren zoals het bedoeld is. Met een goed gevoel ga je richting het examen en je weet dat je de theorie gegarandeerd gaat behalen. Onze docent bereidt je met alle plezier voor op wat er komen gaat.
Andere voordelen van de theoriecursussen bij onze verkeersschool in Almere zijn:

  • Een complete theoriecursus voor slechts € 96,00
  • Inclusief het theorie-examen
  • Goede, duidelijke docenten
  • Inclusief gratis 10 uur theorie e-learning
  • Een hoog slagingspercentage
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voorzien van de beste audiovisuele middelen en nieuwste software

Maar het wordt nog beter. Kom je bij de inschrijving met één of meerdere vrienden, dan zakt de inschrijfprijs naar € 86,- per persoon!

Theorie bij Van Vliet Verkeersopleidingen in Almere

Indien je geïnteresseerd bent in een theoriecursus gegeven door Van Vliet Verkeersopleidingen, kun je je eenvoudig aanmelden op info@vanvlietverkeersopleidngen.nl . Vrijwel elke maand geven we een theoriecursussen van één dag en vijf uur e-learning. Er zit vast een geschikte datum voor je tussen, dus boek snel je theoriecursus en leer wat je moet weten voor het examen.

 

 Ga direct naar de website: theorie examen oefenen.nl

Doe de VVN opfriscursus: opfriscursus.vvn.nl/